Afbeelding
Foto: Regiobank van Erp

Rabobank Clubkas Campagne

MAAS EN WAAL - Alle leden van Rabobank Maas en Waal kunnen tot en met 14 september stemmen op een verenging of stichting naar keuze, in het kader van de Rabobank Clubkas Campagne. Hiermee kan geld worden ingezameld voor de clubkas. In Maas en Waal doen dit jaar 106 verenigingen mee. Gezien het grote aantal verenigingen worden afzonderlijke oproepen van sportclubs en stichtingen niet in de krant geplaatst. Met de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van de bank, middels het uitbrengen van hun stem, een bedrag van 30.000 euro naar rato onder de deelnemende verenigingen verdelen. Leden van de bank ontvangen een stemkaart met een unieke persoonlijke code, waarmee ze drie stemmen kunnen uitbrengen via www.rabobank.nl/maasenwaal. Op 21 september vindt de Rabobank Clubavond plaats. Tijdens deze bijeenkomst worden de cheques aan de deelnemende verenigingen overhandigd.

Open dag Pilates

PUIFLIJK - Pilates&zo houdt op zondag 13 september van 13.00 tot 16.00 uur een open dag in het nieuwe pand aan de Koningsweg 27 te Puiflijk. Er is gelegenheid om kennis te maken en vragen te stellen. Ook zijn er gratis workshops te volgen. Bezoekers kunnen onder andere een gratis workshop volgen van Aerial Yoga en Aerial Pilates, een primeur in Maas en Waal. Meer informatie en opgeven voor de gratis workshops via www.pilatesenzo.nl.

Bijles M&W gaat voorlezen

DRUTEN - Van maandag 7 september tot en met zondag 13 september is de week van de Alfabetisering. Het thema is: Tijd voor Taal. Bijles Maas en Waal doet dit jaar mee en gaat voorlezen op zoveel mogelijk basisscholen in Maas en Waal. Ook gaat de organisatie samenwerken met KinderZwerfboek. KinderZwerfboeken zijn boeken die 'zwerven' van kind naar kind. Heb je het boek uit? Dan geef je het door aan vrienden/vriendinnen, familie of buren. In elke klas waar wordt voorgelezen door Bijles Maas en Waal krijgen de leerlingen een zwerfboek mee naar huis. Op de eerste etage van d'n Bogerd staat een KinderZwerfboek-station, waar zwerfboeken gedoneerd kunnen worden.

Winnaar
zilvervloot actie

BENEDEN-LEEUWEN - Sinds de herintroductie van de zilvervloot, eind 2012, openden 50.000 jonge klanten een spaarrekening bij RegioBank. Om dit te vieren was er een kleurwedstrijd in het leven geroepen. Bij RegioBank van Erp tekende Simon van Ooijen de mooiste kleurplaat, waarmee hij een mooie prijs verdiend heeft.