Afbeelding
Foto: Will de Kleijn

Demontage Mater Mosa

APPELTERN - Inwoners van Appeltern, die aan de oevers van de Maas een kunstboom hebben gebouwd, breken deze op zaterdag 12 september af. Iedereen is van harte uitgenodigd om vanaf 13.00 uur mee te helpen met de demontage van de boom. De boom werd geplaatst in het kader van het internationale Maasfestival Mater Mosa. De losse onderdelen worden gerecycled door een recyclingbedrijf.

Bingo Winssen

WINSSEN - In ontmoetingscentrum De Paulus is op woensdag 9 september een bingo. Er zijn levensmiddelen pakketten te winnen. De zaal is open vanaf 13.30 uur, de bingo start om 14.00 uur. Er worden in totaal negen rondes gespeeld. Een bingokaart voor alle rondes kost 5 euro.

Eetpunt Weurt

WEURT - Eetpunt Weurt opent 3 september weer haar deuren. Vanaf dat moment is het elke donderdag mogelijk voor 7,50 euro te genieten van een driegangenmenu in dorpshuis De Kloosterhof. Het eetpunt is ook toegankelijk voor inwoners uit andere dorpen in de gemeente Beuningen. Reserveren via Stichting Perspectief, tel. 024-67 50 939.

Actie vergeten
instrumenten

WIJCHEN - De stichting Samenwerkende Wijchense Muziekverenigingen en het Cultuurknooppunt gaan een instrumentenbank maken. Op zondag 6 september is de aftrap hiervan om 11.00 uur in 't Mozaiek. Om de instrumentenbank gevuld te krijgen is de actie 'vergeten instrumenten' opgezet. De stichting is op zoek naar goede instrumenten die niet meer gebruikt worden en liggen te verstoffen. Deze kunnen vervolgens tegen een laag tarief verhuurd worden aan kinderen die een instrument willen leren bespelen. Voor meer informatie: cultuur.annemari@gmail.com.