Badmintonclub Argus weer van start

BENEDEN-LEEUWEN - De zomerstop voor de spelers van badmintonclub Argus uit Beneden-Leeuwen zit er bijna op. Vanaf vrijdag 4 september kan er van 21.00 uur tot 21.45 uur, onder begeleiding van een ervaren speler, worden getraind. Aansluitend worden er partijtjes gespeeld. Niet alleen de leden, maar ook andere belangstellenden, zijn van harte welkom om gratis drie avonden mee te spelen. Er wordt op verschillende niveaus gespeeld en er zijn rackets voor iedereen beschikbaar. Voor meer informatie: www.bcargus.nl.

Loopclinics op basisscholen

MAAS EN WAAL - Komend weekend staat DijkenSport.nl op de kalender. Met honderden jeugdige deelnemers scoren de jeugdonderdelen de laatste jaren erg goed. Ter voorbereiding op de looponderdelen worden er deze week op de basisscholen tientallen loopclinics gegeven, ondersteund vanuit Actief Maas en Waal. De leerlingen maken met loopspelletjes kennis met de loopsport. Ook ervaren zij hoelang je het moet volhouden om 1 of 2 kilometer hard te lopen. Zo komen zij goed voorbereid aan de start.
Meer informatie, inschrijven en het volledige programma van DijkenSport.nl, zie www.actiefmaasenwaal.nl of www.dijkensport.nl.