Afbeelding
Foto: De Rijk Kantoorshop

Nieuwe cursussen Maas en Waal Academie

DRUTEN/MAAS EN WAAL - Maas en Waal Academie biedt in het najaar van 2015 weer diverse talencursussen, als Chinees, Spaans, Frans en Engels aan. Ook kunnen geïnteresseerden diverse computercursussen volgen voor Windows 10, Ipad/tablet, Facebook en Skype. In de week van 14 september zullen deze cursussen starten.

Op donderdag 3 september is er een informatieavond waar de docenten van deze verschillende cursussen zich voorstellen en het lesprogramma uitgebreid wordt toegelicht. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om 19.30 uur in Cultureel Centrum D'n Bogerd in Druten. Wie zich voor een cursus aanmeldt vóór 7 september maakt kans op een gratis cursus. Aanmelden is mogelijk via www.maasenwaalacademie.nl, info@maasenwaalacademie.nl of tel. 0487-74 50 03.

Beddenstunt is verhuisd

BENEDEN-LEEUWEN - Alweer tien jaar is De Beddenstunt in Maas en Waal gevestigd. Omdat de huur van het pand aan de Veesteeg afliep, moest De Beddenstunt op zoek naar een nieuwe locatie. Deze locatie is inmiddels gevonden en De Beddenstunt is tegenwoordig gevestigd in het pand aan Zijveld 18 in Beneden-Leeuwen, tegenover de Lidl. In de vernieuwde showroom wordt de klant van al het slaapcomfort voorzien. De beddenzaak staat bekend om haar scherpe prijzen en het grote aanbod. Maar ook het advies en de service staan voorop.

Winnaar Back2 School Party

BENEDEN-LEEUWEN - Tijdens de achtste editie van De Rijk Back2School Party met als thema 'Circus' kon je het bestede aankoopbedrag voor nieuwe schoolspullen terug winnen door een uniek nummer en de kassabon te mailen naar De Rijk Kantoorshop. Joep Huisman uit Beneden-Leeuwen was de gelukkige winnaar op deze party en ontving het geldbedrag uit handen van Chris Kolvenbach.

Prittje werpen
Aanstaande vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus tijdens de Boys en Girls Back2School-dagen zal voor de tweede keer de Maas en Waalse kampioenschappen 'Prittje werpen' worden gehouden. Wie werpt met de prittstift het hoogste aantal punten. Zaterdagmiddag om 16.00 uur is de finale, waarbij de eerste prijs, ter waarden van 50 euro, gewonnen kan worden.