Judith Ephraïm en Lonneke Reuser.
Judith Ephraïm en Lonneke Reuser. Foto: JM Juweliers

Feestweek bij JM Juweliers

BENEDEN-LEEUWEN – JM Juweliers bestaat deze week alweer twee jaar in Beneden-Leeuwen. Het voelt echter alsof het al veel langer is, vertelt eigenaresse Judith Ephraïm. Dit komt vooral door het warme ontvangst van de klanten uit Beneden-Leeuwen en omgeving.

Judith heeft de afgelopen twee jaar een fijne en gevarieerde klantenkring opgebouwd. Jong en oud hebben de afgelopen 2 jaar met regelmaat JM Juweliers weten te vinden voor sieraden, briljant (in zowel wit als in geel goud), trouwringen en horloges. Ook voor het ontwerpen van 'nieuwe' sieraden, reparaties van sieraden, horloges en klokken én voor het innemen van oud goud kunnen klanten terecht bij Judith of haar medewerkster Lonneke Reuser.
Judith kijkt erg tevreden terug op de eerste twee jaar en kijkt uit naar de komende jaren. "Dit is het mooiste vak dat er is en het blijft vernieuwend". Ze is wekelijks te vinden op de beurs om zo helemaal op de hoogte te blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen. Dit doet ze met enorm veel passie en liefde voor het vak.

Feestweek
JM Juweliers viert het tweejarig bestaan met haar klanten. Tot en met 5 september ontvangen hun klanten maar liefst 25% korting op de gehele collectie. JM Juweliers is gevestigd aan de Zandstraat 118c in Beneden-Leeuwen.