Leden van het kernteam Ewijk
Leden van het kernteam Ewijk Foto: Zomer in Gelderland Ewijk

Ook Ewijk strijdt bij Zomer in Gelderland

EWIJK - De kermis, Ewijks grote dorpsfeest, is nog maar net achter de rug of het volgende feest staat alweer voor de deur. Op 21 augustus is Ewijk aan de beurt om zich te presenteren en mee te strijden voor de titel het mooiste dorp van Gelderland.

Op die dag wordt de Klef in Ewijk omgebouwd tot één grote studio voor het tv-programma van Omroep Gelderland: Zomer in Gelderland. Ook Radio Gelderland is de hele dag aanwezig om live verslag te doen van de activiteiten. 's Morgens om 10.20 uur krijgt het team in de radio-uitzending de opdracht voor die dag. Coach Fred Thomassen gaat met zijn teamleden aan de slag. Er zijn al veel vrijwilligers, maar ook het publiek kan behulpzaam zijn om geld binnen te halen voor buitenzwembad De Tuimelaar en de Stichting Ewijk Festijn.
Naast de inzet van het team kunnen de bewoners ook meehelpen. Download de app van tv Gelderland en kies die dag vóór 17.00 uur voor het mooiste dorp van Gelderland. En enthousiaste dorpsbewoners worden vóór 18.00 uur bij de Klef verwacht om het team aan te moedigen.