De leden van het kernteam Beneden Leeuwen en Scouting Don Bosco
De leden van het kernteam Beneden Leeuwen en Scouting Don Bosco Foto: Rinie van Haren

Zomer in Gelderland in Beneden-Leeuwen

BENEDEN-LEEUWEN - Het populaire tv-programma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland draait al enkele weken op volle toeren en doet vier weken lang elke werkdag een andere plaats aan in de provincie. Op 25 augustus is dat Beneden-Leeuwen. Centrale plek waar het allemaal gaat gebeuren is de Wiel.

Die dag staat het Leeuwense team van coach Gerard Janssen de hele dag paraat om met hulp van inwoners, verenigingen en ondernemers de opdrachten voor het goede doel - scouting Don Bosco - te doen slagen. 's Ochtends krijgt het team tijdens de live-uitzending (10.20 uur) van Radio Gelderland een opdracht met bijbehorende thema. In de loop van de dag ontstaat een decor waarin 's avonds tijdens de televisie-uitzending van Omroep Gelderland een scène wordt gespeeld.

Wil je ook meedoen, meldt je dan op dinsdag 25 augustus vanaf 10.00 uur bij het kernteam op de Wiel. Tijdens de live-uitzending vanaf 18.20 uur zijn minstens 300 toeschouwers nodig. Kom daarom uiterlijk 18.00 uur met zoveel mogelijk mensen naar het grasveld van de Wiel voor de telling.