Afbeelding
Foto: Dijkmagazijn Beuningen

Waar liggen mijn grenzen?

Woensdag 26 augustus

Activiteit:        Workshop
        Grenzen stellen...
Locatie:        Beuningen
Tijd:        20.00 uur

Grenzen stellen, grenzen verkennen. Hoe doe je dat, grenzen aangeven? En komt dit dan ook over bij de ander? Wanneer je het gevoel hebt dat je 'veel tegen je zin in doet' dan is deze serie van 5 workshops echt iets voor jou. Er wordt gewerkt in een kleine groep, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. De workshop wordt gegeven door Lily de Leeuw en Yvonne Duijndam, twee vrouwen die met veel plezier en professioneel met mensen werken.

Op woensdagavond 26 augustus vindt een gratis voorproefje plaats om 20.00 uur bij Lily de Leeuw thuis in Beuningen. Meer informatie op www.kiemt.com. Opgeven voor deze informatieavond via 06 1255 3113.

Takkenweek!

Ma. 24 tot vr. 28 augustus

Activiteit:        Takkenweek
Locatie:        Waalstrand
        Beuningen
Tijd:        10.00 tot 15.00

Het Dijkmagazijn organiseert samen met LesinKunst een Takkenweek aan het Waalstrand. Deze week is speciaal bedoeld voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Met een kunstenaar en een bioloog maken ze kunstwerken, bouwen hutten, struinen door de uiterwaarden en beleven zo vijf spannende dagen. Deelname is gratis. Wil je niet alle dagen meedoen, dan toch minstens drie dagen, want het is geen inloopactiviteit. Start en eindpunt: het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Meer informatie: www.lesinkunst.nl of www.dijkmagazijn.nl. aanmelden bij GO for Kids voor 20 augustus via info@goforkids of 024-6779526.

Over Nachten

Tot za. 31 oktober

Activiteit: Interactieve expositie
Locatie:        Heerewaarden
Tijd:        dinsdag tot vrijdag
        10.00 tot 17.00 uur
        zondag
        11.00 tot 16.00 uur

De Expositie 'Over Nachten'is speciaal bedoeld voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Familie, oppas, buren, opa, oma of vriendjes zijn ook welkom. Het is een interactieve expositie met allerlei opdrachten over het leven en de leefomgeving van nachtdieren. Ook geschikt voor een kinderfeestje. Meer informatie is te vinden op www.bcdegroterivieren.nl/overnachten.