Afbeelding
Foto: Jeroen Pannekoek

Fijn om Maas&Waler te zijn

MAAS EN WAAL - De 'Fijn om Maas&Waler te zijn' stickers worden steeds vaker gespot in Maas en Waal en daarbuiten. Deze foto is gemaakt door de redactie van de Maas&Waler, op bezoek bij de redactie van 'Het Gat', de krant die een aantal keer per dag werd gemaakt en verspreid op het festival Down The Rabbit Hole.

Vorig jaar startte de Maas&Waler met deze stickeractie, om de streek te promoten. De stickers zijn sindsdien al in diverse landen en metropolen gezien.
Meedoen is heel simpel. Ga je op vakantie buiten de regio, maak dan reclame voor het Land van Maas en Waal door de sticker achter te laten op je vakantiebestemming. Maak vervolgens een foto van jezelf en/of je reisgezelschap (mét de sticker) en mail het resultaat naar redactie@demaasenwaler.nl. De leukste inzendingen krijgen een erepodium in de krant.

Meedoen?
De stickers zijn te verkrijgen bij de redactie aan de Ambtshuisstraat 1 te Druten. Ben je al op vakantie? Of heb je zin om zelf te knippen? Stuur een mail naar de redactie en een digitale sticker komt jouw kant op.