Zomeravond concert

Vrijdag 10 juli

Activiteit:        Concert
Locatie:        Terras Ohlala,
        Beneden-Leeuwen
Tijd:        19.00 uur

Jeugdorkest Nootuitgang en het orkest en de slagwerkgroep van Harmonie Koning Willem III verzorgen een zomeravondconcert. De buitenconcertjes, waarmee het muzikale seizoen van de harmonie wordt afgesloten, zijn inmiddels een kleine traditie en staan garant voor gezelligheid en leuke muziek. Met een zomers en swingend programma hopen de muzikanten een voorproefje te geven op een zonnige vakantie. De entree is gratis.

Zomer carnaval
De Bever

Activiteit:        Feest
Locatie:        Café De Bever,
        Beneden-Leeuwen
Tijd:        21.00 uur

Café De Bever houdt, in samenwerking met Sonny de Haas en Maikel Peters, een Beverbeatzzz party met als thema zomercarnaval. Er draaien vier dj's uit Maas en Waal, waaronder een V-jay. Laatstgenoemde draait plaatjes, waarbij tegelijkertijd een videoclip te zien is. Verder komen er Braziliaanse danseressen en zijn er zomerse drankjes.

Van 21.00 tot 22.00 uur is het happy hour. Voorafgaand aan de Beverbeatzzz party is er een barbecue. Liefhebbers kunnen voor negen euro deelnemen. Voor meer informatie: www.cafedebever.nl.

Wandeltocht
uiterwaarden

Zaterdag 11 juli

Activiteit:        Wandeling
Locatie:        Van Heemstra         weg 48B, Afferden
Tijd:        10.00 uur

In verband met de hitte van afgelopen weekend is de wandeltocht door de uiterwaarden van Druten verzet naar zaterdag 11 juli. De bodybalance groep van Sportcentrum Flash heeft deze wandeltocht op touw gezet. Het wandelen wordt afgewisseld met oefeningen vanuit yoga en Tai Chi. Na afloop is er een lunch.

Kosten voor koffie en lunch bedraagt 10 euro. Inschrijven is mogelijk via de receptie van Sportcentrum Flas via tel. 0487-51 24 70 of de website www.sportcentrumflash.nl.

Optreden gospelduo

Zondag 12 juli

Activiteit:        Optreden
Locatie:        Protestante kerk,
        Horssen
Tijd:        10.00 uur

Het Maas en Waalse Gospelduo, bestaande uit Cocky van Lier en Henk Fransen, verzorgt de zang en muziek tijdens de eucharistieviering. Er staan weer veel mooie gezangen op het programma.