Foto: Toosje van Eck
Foto: Toosje van Eck Foto: Toosje van Eck

Brons voor Drutense Vermeulen

ROTTERDAM/DRUTEN - Sjoerd Vermeulen heeft tijdens het Nederlands kampioenschap turnen in Ahoy Rotterdam, afgelopen weekend, een bronzen medaille binnengesleept. De Drutense turner nam hier aan deel voor turnvereniging Hellas uit Tiel. Tijdens de halve finale maakte Sjoerd een fout op voltige, waardoor hij zich niet voor de meerkamp plaatste. Door verder een goede halve finale te turnen, plaatste hij zich wel voor de toestelfinales op zondag. Hij kwam uit op de onderdelen sprong, rek en brug. Bij de brug behaalde Sjoerd een score van 12,20. Goed voor een bronzen plak.

Bronzen medaille acrogrym

ROTTERDAM/BERGHAREN - Esmee Balvers uit Bergharen en Nikita Boers uit Nijmegen hebben afgelopen zondag een bronzen medaille behaald bij de Fantastic Gymnastics. Ze namen deel in de categorie acrogym, A junioren. Fantastic Gymnastics is het NK van bijna alle wedstrijddisciplines van de KNGU in één groot kampioenschap. Hier waren de beste gymsporters van Nederland aanwezig.

Clinics PPV Musketiers

DRUTEN - Rosanne van Equimassage was zondag 14 juni op bezoek in de rijhal van PPV De Musketiers. Zij heeft diverse pony's en paarden behandeld door middel van sportmassage. Iedereen kon komen kijken. Ze gaf tips voor de training en maakte de spieren van de paarden en pony's los. Binnenkort zijn er weer diverse clinics, zoals een theorieavond over rechtrichten, een dressuurclinic van Laurens van Lieren en schriktraining door een instructeur van de bereden politie. Meer informatie: www.rijhal-demusketiers.com.

Afbeelding