Foto: Annemarie van Tiel
Foto: Annemarie van Tiel Foto: Annemarie van Tiel

Lars derde bij kampioenschap schermen

NIJMEGENAFFERDEN - Lars Willemsen uit Afferden is afgelopen weekend derde geworden tijdens het Nederlands Jeugdkampioenschap Schermen. Hij behaalde deze prestatie in de categorie Heren Pupillen Sabel.

Tweemaal goud Demis van Doorn

ROTTERDAM/BEUNINGEN - De Beuningse turner Demis van Doorn (18) heeft afgelopen weekend drie medailles in de wacht gesleept op het Nederlands Kampioenschap turnen in Ahoy Rotterdam. Demis turnt in de eerste divisie heren en komt uit voor Turnvereniging Prins Hendrik uit Vught. Tijdens de toestelfinales op zondag 21 juni veroverde hij goud op de onderdelen ringen en sprong. Op paard/voltige behaalde hij het zilver. Op het toestel rek eindigde hij op de vierde plaats en miste op één punt na de bronzen medaille. Met dit Nederlands kampioenschap sloot Demis zijn succesvolle loopbaan af bij de junioren. Volgend seizoen betreedt hij het strijdperk van de senioren.

Kampioen op de vloer

ROTTERDAM - Dewi van Rooij zorgde zondag 21 juni voor een gouden randje tijdens het Nederlands Kampioenschap turnen in Ahoy Rotterdam. Bij de jeugdmeisjes werd titelverdediger Dewi kampioen op vloer 2015. Op sprong en brug behaalde ze de zevende plaats.

Foto: Cees van Doorn
Afbeelding