Festival Zeeltje 2014.
Festival Zeeltje 2014. Foto: Harry Mulder

Sterk programma festival Zeeltje

DEEST - Het aftellen kan beginnen, want over minder dan twee maanden vindt het driedaagse festival Zeeltje plaats. Het programma is inmiddels rond en de entreekaarten zijn gedrukt.

De entreekaarten zijn dit jaar alleen voor de zaterdag nodig. De entree van de Metal-vrijdag is dit jaar namelijk gratis. De Metal- en hardrockliefhebbers kunnen vanaf 15.00 uur terecht op het terrein aan de Waalbandijk in Deest. Bands als Evil Invaders, Black Bone en Facelifter zullen de rust op Zeeltje dan al snel verstoren.

Rock en blues
De zaterdag staat bij festival Zeeltje traditiegetrouw in het teken van rock en blues. Julian Sas, de Zweedse band Bonafide en Hank the Knife zijn een paar van de namen. Voor wie dit allemaal te hard rockt, is er op zondag de Zeeltje familiedag. Behalve muziek van onder andere Don't Look Back en dj Mike is er een zeskamp en natuurlijk heel veel gezelligheid. Meer informatie over de zeskamp, tel. 0487-512582.

Kaarten
Festival 't Zeeltje vindt plaats op 14, 15 en 16 augustus. Kaarten voor de zaterdag zijn verkrijgbaar bij de Read Shop in Beneden-Leeuwen, Shell tankstation in Druten, Driessen tankstation in Deest, Drogisterij van der Wielen in Deest, café 't Zwaantje in Deest en de Primera winkels. Kinderen tot en met tien jaar mogen gratis naar binnen.

Meer informatie en het complete programma met tijdschema: www.festivalzeeltje.nl.