Ondernemers evenement

MAAS EN WAAL - De genomineerden voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2015 zijn afgelopen maandag bekend gemaakt. De jury heeft ruim 40 inzendingen ontvangen.

De genomineerden in de categorie Jonge Onderneming: Kinderdagverblijf Stip & Stap (Beneden-Leeuwen), Chocolaterie Tweeling (Beneden-Leeuwen) en Boerderij De Meerheuvel (Dreumel).
De genomineerden in de categorie MKB, Detailhandel en Horeca: Atelier Toonbeelden (Boven-Leeuwen), Groenrijk (Beneden-Leeuwen) en De Reuver Knitted Fashion/Breifabriek De Reuver (Boven-Leeuwen).
De genomineerden in de categorie Industrie en Dienstverlening: Maas Internal Logistix (Beneden-Leeuwen), Carrosseriebedrijf Bart Romijnders (Beneden-Leeuwen) en Zorgcentrum St. Barbara (Dreumel).
De genomineerden in de categorie Agrarisch: Tuinbouwbedrijf Van Zwolgen (Wamel), Zorgboerderij De Maashof (Maasbommel) en Cerisa Nederland (Deest).

Het evenement Ondernemer van het jaar 2015 vindt plaats op dinsdag 3 november in de Vier Heemskinderen in Beneden-Leeuwen. Ook de Rabobank MVO Award wordt deze avond uitgereikt. Meer informatie en kaarten bestellen via www.ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl. Ondernemer van het Jaar Maas & Waal is een initiatief van Ondernemend Maas & Waal.