Familie de Graaff uit Nijmegen wint een Gazelle stadsfiets.
Familie de Graaff uit Nijmegen wint een Gazelle stadsfiets. Foto: Hofmans Tapijten Cuijk

Review winnaar bij Hofmans Tapijten Cuijk

CUIJK - Hofmans Tapijten Cuijk heeft deze maand weer een klant, die een review heeft geschreven, gelukkig gemaakt met een prachtige Gazelle fiets. Bij Hofmans kunnen klanten al geruime tijd hun ervaringen delen op de website. Het bedrijf is er trots op dat veel mensen de moeite nemen een review te schrijven.

Hofmans heeft meer dan alleen keuze in tapijt. De winkel heeft ook een ruim assortiment laminaat, parket, marmoleum, pvc, gordijnen, binnen- en buitenzonwering, karpetten en relaxfauteuils. Daarbij is er ook een kunstgras showtuin van maar liefst een 1.600 m², met zestig verschillende soorten kunstgras.
Hofmans wil graag weten wat de klanten van de producten vinden en biedt klanten de mogelijkheid hun ervaringen met het bedrijf en de producten te delen op de website.

Uit de reviews blijkt dat klanten zeer tevreden zijn over de service en de grootte en kwaliteit van het assortiment. Ook werd de klantenservice goed beoordeeld. Een review is waardevolle informatie voor een bedrijf als Hofmans.

Om de klanten te belonen voor het schrijven van deze reviews wordt regelmatig een prijs verloot. Familie de Graaff uit Nijmegen was deze maand de gelukkige winnaar van een Gazelle stadsfiets. Ze werden blij verrast met een nieuwe fiets en een bos bloemen. Wilt u meer weten over de reviews van Hofmans of zelf een review schrijven, kijk dan op www.hofmanstapijten.nl/review.