Afbeelding
Foto: Het Dijkmagazijn

Atelier de kat

Zondag 28 juni

Activiteit:        Lezing
Locatie:        Atelier de kat,
        Beneden-Leeuwen
Tijd:        14.00 uur

Jo Odekerken verzorgt in Atelier de Kat de lezing 'Wat is de zin van het leven?'. Aspecten als bewustzijn, het brein, God, religie, het hiernamaals en reïncarnatie komen aan bod. De entree bedraagt 12 euro. Voor meer informatie www.atelierdekat.nl.

Boswandeling
voor kinderen

Activiteit:        Wandeling
Locatie:        Kasteel Hernen,
        Hernen
Tijd:        14.30 tot 16.00 uur

De boswachter gaat met kinderen en ouders rond Kasteel Hernen op zoek naar leuke, interessante en leerzame onderwerpen. Deelname bedraagt 5 euro per per persoon, inclusief limonade en koek. Voor meer informatie: www.bezoekleur.nl of tel. 024-64 51 558.

Open Leur
viering

Activiteit:        Viering
Locatie:        Kerk Leur, Leur
Tijd:        19.00 uur

Het thema van deze oecumenische viering is 'Steeds beter?'. De viering wordt verzorgd door diaken Hennie Witsiers, met muzikale medewerking van het koor Zanglust uit Afferden, onder leiding van Jan van Gelder. Iedereen is van harte welkom. Na afloop is er tijd voor een praatje onder het genot van een kopje koffie of thee.

Zandkastelen
bouwen

Woensdag 1 juli

Activiteit:        Buitenactiviteit        
Locatie:        Dijk 41, Beuningen
Tijd:        14.00 tot 16.00 uur

Het Dijkmagazijn nodigt kinderen tussen van acht tot dertien jaar uit om bouwsels van zand met schelpen, stenen en andere vondsten te versieren. Na afloop worden er foto's van je kunstwerk gemaakt, zodat je een herinnering hebt. Er kunnen maximaal twintig kinderen deelnemen aan deze activiteit. Kosten bedragen 2,50 euro per kind. Ouders en/of (groot)ouders mogen gratis meedoen. Meer informatie en reserveren: www.hetdijkmagazijn.nl.

Visagie workshop

Donderdag 2 juli

Activiteit:        Workshop
Locatie:        Grotestraat 10c,
        Deest
Tijd:        19.30 tot 23.00 uur

Drogisterij van der Wielen verzorgt een visagie workshop, met medewerking van Tof!, Made by Keet en Manja van Dinteren. Er zijn twee visagisten aanwezig. Entree bedraagt 15 euro, inclusief drankjes en hapjes. Aanmelden kan via Facebook bij Tof!. Voor meer informatie: facebook.com/drogisterijvanderwielen.