Afbeelding
Foto: Chris Kolvenbach

Circussferen bij kantoorshop De Rijk

BENEDEN-LEEUWEN – Je als een VIP voelen, je wanen in de formule 1 of in een tropisch thema je schoolspullen uitzoeken. Ieder jaar bedenkt Chris Kolvenbach van De Rijk kantoorshop weer een nieuw thema voor zijn Back 2 school party. Dit jaar is het thema circus. Alle schoolgaande jeugd is op vrijdag 19 juni van harte welkom om schoolspullen voor het nieuwe schooljaar te shoppen.

Bij ontvangst wanen bezoekers zich direct in het circus. 'Het personeel ziet er uit als ware circusartiesten en dj's Bart en Daan zorgen voor de muziek. Twee jongleurs staan bij de ingang om clowns-neuzen uit te delen', vertelt Kolvenbach. In deze clowns-neus zit een nummer. Wie artikelen koopt en het nummer uit de clowns-neus samen met de kassabon mailt naar info@derijkshop.nl, maakt kans om het aankoopbedrag terug te verdienen. Wie een kortingspas heeft, ontvangt op veel producten vijftien procent korting. De kortingspas is aan te vragen via info@derijkshop.nl.

3D printer
De Rabobank is aanwezig om uit te leggen hoe de jeugd verstandiger met geld om kan gaan. 'Daarnaast wordt er een demonstratie gegeven met een 3D-printer', aldus Chris. Bezoekers kunnen een ontwerp insturen en een paar van die ontwerpen worden geprint door de 3D-printer. Wie zijn ontwerp uit de 3D-printer wil zien rollen, kan een ontwerp insturen vóór vrijdag 19 juni naar info@derijkshop.nl. Naast de 3D-printer wordt er ook een printer gedemonstreerd waar geen cartridges in zitten. 'Er zit een soort verf in waarmee je twee jaar kan printen', legt Kolvenbach uit.

Stop pesten nu
Naast al deze verschillende demonstraties en acties vraagt Kolvenbach ook aandacht voor het project 'Stop pesten nu'. 'Het thema pesten is nu actueel en ik vind het belangrijk dat dit thema onder de aandacht komt', stelt Chris. Door middel van promotie wordt er aandacht geschonken aan het project.