Afbeelding
Foto: Arnoud Prenger

Fithockey toernooi

BEUNINGEN - Mixed HockeyClub Beuningen heeft, samen met de Koninklijke Hockeybond, het landelijke fithockeytoernooi op touw gezet. Op donderdag 28 mei strijden twaalf teams om de titel op de velden van MHC Beuningen. Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Fithockey Beuningen zoekt nog steeds leden. Senioren die ook eens willen ervaren hoe het is om te fithockeyen, kunnen proeven van de sport tijdens een vrijblijvende proeftraining. Er wordt getraind op maandag van 10.00 tot 12.00 uur op het hockeycomplex in Beuningen.

Bridgecursus
BOD in zomer

DRUTEN - Bridgeclub BOD biedt tijdens de zomerdrives bridgelessen aan voor mensen die hun biedafspraken willen verfijnen of hun afspeeltechniek willen verbeteren. De lessen worden vanaf dinsdag 2 juni gegeven in De Doorkijk, door Joke Voordouw, een gediplomeerd docent van de bridgebond. In totaal worden acht avonden aangeboden met verschillende onderwerpen. Geïnteresseerden kunnen naar wens één of meerdere lessen volgen. De kosten bedragen voor BOD-leden 5 euro en voor niet-leden 6 euro per les. De lessen duren van 20.00 tot 23.00 uur. Aanmelden per les kan op de intekenlijst op de speellocatie of per mail via jvoordou@xs4all.nl.

Bridgeclub
Chance à tous

BENEDEN-LEEUWEN - Bridgeclub Chance à tous houdt in de zomer op de maandagen een zomercompetitie. Er wordt gespeeld vanaf 1 juni tot en met 31 augustus, met uitzondering van de periode 29 juni tot en met 20 juli. De inleg is 1 euro per persoon per avond. Voor het eindklassement geldt dat van de mogelijke tien speelavonden de beste zeven uitslagen tellen. Er zijn leuke prijzen te winnen. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur in zaal de Twee Linden in Beneden-Leeuwen. Men wordt verzocht om minstens tien minuten voor die tijd aanwezig te zijn om in te schrijven.

Jong/oud toernooi Gelenberg

DRUTEN - LTC de Gelenberg houdt op zondag 21 juni een jong/oud toernooi. Voor de nieuwe jeugdleden is dit toernooi een uitstekende manier om kennis te maken met het spelen van wedstrijdjes. Voor de ervaren spelers betekent het een krachtmeting. De dag start om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 7 euro per koppel, inclusief de lunch. Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier op www.degelenberg.nl. Opgeven kan tot 11 juni.