Afbeelding
Foto: Noa Middelbeek

Groot succes Fancy Fair Bergharen

DRUTEN/BERGHAREN - Anique en Noa, twee ondernemende meiden uit groep 8 van IKC de Kubus, hielden eind april een Fancy Fair in Bergharen. De meiden hadden de fair op touw gezet om geld bijeen te krijgen voor 'Brooke Hospital for Animals', een stichting die zich inzet voor het welzijn van werkpaarden en -ezels in landen als India, Pakistan en Egypte.

Anique en Noa zijn beide liefhebbers van paarden en bekommeren zich om het welzijn van deze dieren. Op het programma stonden de activiteiten met pony's, zoals ponyrijden, poetsen en knuffelen, dan ook centraal. Er waren ook een rommelmarkt, leuke workshops en schminken.

Opbrengst
De opbrengst van de Fancy Fair was boven verwachting, ruim 127 euro. Het bedrag maken de meiden binnenkort over naar de stichting. De stichting is erg blij met het initiatief van de meiden. Anique en Noa ontvangen, uit naam van de stichting, een bedankbrief. Ook wordt er een verslag van de fair gepubliceerd in het nieuwsbulletin, dat internationaal verspreid wordt onder de begunstigers.
De meiden benadrukken dat donaties nog altijd welkom (én nodig) zijn. Kijk voor meer informatie op www.brooke.nl.