Afbeelding
Foto: Studio Pannekoek

Helikopterspektakel tijdens Doedag

BENEDEN-LEEUWEN - Op het sportcomplex van voetbalvereniging Leones vindt zondag 31 mei van 12.00 tot 17.00 uur een helikopterspektakel plaats. Er zijn onder meer gratis helikopter rondvluchten.                

Tijdens het derde lustrum van stichting Adrie's Dijkenloop Gehandicapten vond er vorig jaar juni een activiteitendag plaats. Het hoogtepunt die dag zou het helikopterspektakel zijn. Vanwege het noodweer werd het spektakel destijds helaas afgelast. De organisatie is dan ook verheugd dat de helikopter dag alsnog aangeboden kan worden op zondag 31 mei. Geïnteresseerden voor een helikopter rondvlucht kunnen zich per mail aanmelden via cgmzondag@hetnet.nl. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Cees Zondag, via tel. 0487-592589.
De dag wordt opgesierd met sport, spel en entertainment. Het wordt een dag door en voor jongeren met een beperking. Entertainer Huib Sepers zorgt voor muziek en een oergezellige karaoke. Zowel het sport- en spelcircuit als het terras met entertainment is vrij toegankelijk. Kijk voor meer informatie op: www.adriedijkenloopgehandicapten.nl