Van links naar rechts Julia, Kayley en Sara.
Van links naar rechts Julia, Kayley en Sara. Foto: Richard van Rossum

Solexracen voor het goede doel

EWIJK - Kayley van Rossum doet dit jaar mee aan de 24-uurs Solexrace in Heeswijk Dinther. Ze verschijnt aan de start met twee vriendinnen, Julia Lam uit Beuningen en Sara Fliervoet uit Nijmegen. De race vindt plaats op 22 en 23 augustus.

De vader van Kayley, Richard van Rossum, doet dit jaar voor de zesde keer mee aan het evenement met 'De Free Style Solex Bikers'. Het leek Kayley leuk om nu zelf een keer mee te doen. De meiden hebben zich ingeschreven onder de naam 'De Free Style Solex Lady's'.

Goed doel
De Solexrace gaat zaterdag 22 augustus om 16.00 uur van start. Het is een start รก la Le Mans, de deelnemers moeten na het startschot zo'n 500 meter over het parcours rennen om bij hun solex te komen. Vervolgens zullen alle 125 teams hun uiterste best doen om zoveel mogelijk kilometers te rijden in 24 uur. De deelnemers doen dit niet alleen voor de prijzen, maar ook voor het goede doel. De 24-uurs Solexrace is sinds 2008 verbonden aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). De deelnemers hebben sindsdien ruim 165.000 euro binnen gehaald voor de stichting.

Sponsoring
De Free Style Solex Lady's zijn voor hun 24-uurs race op zoek naar mensen en/of bedrijven die hen willen steunen. Interesse om een bijdrage te leveren? Neem dan contact op via tel. 06-22 66 57 19.
Kijk voor meer informatie op www.24uurssolexrace.nl.