Ina Cornelissen en Jos van Wamel.
Ina Cornelissen en Jos van Wamel. Foto: Toverbaltheater

Netwerken en toverballen

BENEDEN-LEEUWEN - In restaurant Voorproefje, onderdeel van het Toverbaltheater, is donderdag 11 juni een netwerkborrel. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Ondernemers Ontmoeten.                

Ondernemers Ontmoeten is een netwerkclub van ruim dertig enthousiaste ondernemers die kennis en ervaringen uitwisselen en elkaar helpen bij het vergroten van hun ondernemerssucces. De bijeenkomsten zijn in restaurant Voorproefje, van het Toverbaltheater.

Het Toverbaltheater bestaat in 2015 twaalfenhalf jaar. Sinds twee jaar maakt restaurant Voorproefje er deel van uit. In beide bedrijven leren dagelijks 44 mensen met een beperking het vak van acteur, gastvrouw, decorbouwer, zanger of danser. Door de veranderingen in de zorg en de grote kortingen in de persoonsgebonden budgetten kampt het Toverbaltheater de laatste twee jaar met financiƫle problemen waar ze zelf geen invloed op hebben. Artistiek en zakelijk directeur Ina Cornelissen geeft aan dat ze, ondanks vele aanpassingen in de bedrijfsvoering, het niet zonder hulp redden. Samenwerken is de oplossing. Een voorbeeld daarvan is het initiatief van Ondernemers Ontmoeten.

Voorzitter Jos van Wamel, van Ondernemers Ontmoeten, vertelt dat de club elke drie weken bijeenkomt in het Toverbaltheater. 'Delen is ons motto' is een van de kernwaarden van de netwerkclub. Zo ontstond er tijdens de laatste bijeenkomst spontaan het idee om de krachten te bundelen en te onderzoeken of de club iets voor het Toverbaltheater kon betekenen. Een groep van acht ondernemers gaat een jaarlijks terugkerend sponsorevenement opzetten.
Jos gaf echter aan niet zo lang te kunnen wachten. Daarom is er donderdag 11 juni een borrelmiddag voor alle ondernemers uit de regio. Het doel, een gezellig samenzijn met een drankje, kunstzinnige hapjes en live muziek. De borrel begint om 17.00 uur. Aanmelden voor 8 juni per mail via info@ondernemersontmoeten.nl.