Afbeelding
Foto: Van Wanrooij

Het Leeuwse Veld weer volop in beweging

BENEDEN-LEEUWEN - Bij nieuwbouwplan Het Leeuwse Veld worden donderdag 21 mei allerlei activiteiten opgestart. Er komt onder andere een grote tent op de bouwplaats, zodat kopers en huurders in een ongedwongen sfeer kennis kunnen maken met elkaar. Ook is er de mogelijkheid om in de bak van de hoge kraan omhoog te gaan en de nieuwe wijk vanuit de lucht te bekijken.

De grond van fase 2 en 3 is bouwrijp opgeleverd. Dit betekent dat de bouw van de twaalf hoek- en rijwoningen, gelegen aan het Korenveld, en de bouw van de dertien huurwoningen aan het Tarweveld, officieel kan starten. Ook start de bouw van de zes tweekappers, gelegen aan het Bietenveld.
Om 16.30 uur is de officiƫle handeling voor de start van de bouwactiviteiten. Deze wordt verricht door vertegenwoordigers van de gemeente en VOF Leeuwse Veld. Tussen 18.30 en 20.00 uur start de verkoop van een tweekapper, type Aubriƫta.

Neem voor meer informatie contact op met de heer J. Hol, tel. 073-5340413 en mail via joffrey.hol@vanwanrooij.nl, of kijk op www.hetleeuwseveld.nl.