Afbeelding
Foto: Gemengde zangvereniging Zang en Vriendschap

Pijn de baas

BOVEN-LEEUWEN - De eerste bijeenkomst van de lotgenotencontactgroep 'Pijn de baas tussen Waal en Maas' was een groot succes. Bij de bijeenkomst zijn veel mensen, die te maken hebben met chronische pijn en/of chronische vermoeidheid, met elkaar in contact gebracht. Er is besloten om een tweede bijeenkomst te verzorgen op zondag 21 juni. Het thema is dan 'balans'. Iedereen is welkom, ook als men niet op de eerste avond is geweest. Bezoekers kunnen hier onder meer terecht om een luisterend oor te vinden en ervaringen en tips uit te wisselen. Aanmelden kan via lotgenoten.pijn.de.baas@gmail.com.

Zangvereniging
op reis

BATENBURG - Gemengde Zangvereniging Zang en Vriendschap is op reis geweest naar Bad Fredeburg (Duitsland). Daar heeft zij, onder leiding van dirigent André van Dijk, een concert mogen geven. Ook hebben de leden gezongen tijdens de H. Mis op zondag 17 mei. Buiten het zingen heeft de vereniging diverse excursies gehad, waaronder een bezoek aan de bierbrouwerij Warstein en een boottocht op de Biggesee.

Onderzoek boulevard

WEST MAAS EN WAAL - De gemeente West Maas en Waal gaat onderzoeken of het mogelijk is om een boulevard aan te leggen langs de oevers van de Maas. Dat staat in de toekomstvisie over vrijetijdseconomie in de gemeente. In de visie wordt ook gesproken over het maken van een promotiefilm, het stimuleren van toeristische pleisterplaatsen en het opzetten van evenementen om toeristen te trekken.

Kroegenbrigde

WIJCHEN - De Soroptimistclub Batenburg Maas en Waal houdt op zaterdag 7 november voor de zeventiende keer de Emilia Kroegenbridge voor het goede doel in het centrum in Wijchen. Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven via www.emiliakroegenbridge.nl. Dit kan nog tot medio oktober 2015 Deelname bedraagt 51,50 euro per paar (inclusief lunch en koffie/thee). Meer info: emiliabridge2015@gmail.com.

Top 1055 Extra Fm

MAAS EN WAAL - Extra Fm presenteert van 8 tot en met 13 juni de Maas en Waalse top 1055. Deze hitlijst wordt door luisteraars samengesteld. Iedereen kan vanaf nu zijn of haar persoonlijke top 3 inzenden via www.top1055.nl. Onder de inzenders worden prijzen weggeven. Dit jaar krijgt Extra Fm tijdens de top 1055 medewerking van dj Alexander Stevens, bekend van Radio 10 en Radio Veronica.