Afbeelding
Foto: Pieter Bisschop-Amsing

SCP zoekt voetbalmeisjes

PUIFLIJK - Voetbalvereniging SCP uit Puiflijk is op zoek naar meiden tussen de acht en elf jaar die het leuk vinden om te voetballen en willen deelnemen aan een 'girls-only' competitie. Het team traint iedere maandag en woensdag, op zaterdag staan er wedstrijden tegen andere meidenteams uit de regio op het programma. Om kennis te maken met voetbal en SCP houdt de club op zondag 14 juni een vriendinnendag. De vriendinnendag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Aanmelden voor het SCP meidenteam en/of de vriendinnendag kan via scptcjeugd@hotmail.com.

Zomertennis Beuningen

BEUNINGEN - Tennisclub De Linden uit Beuningen heeft in de maanden juni tot en met september zomertennis voor junioren en senioren. Voor aanmelden of meer informatie kunt u terecht bij André Kanselaar, per mail via aakanselaar@gmail.com of telefonisch via tel. 024-677 24 25/06-292 075 48.

Zeskamp Zeeltje zondag

DEEST - Tijdens de familiedag van 't Zeeltje, zondag 16 augustus, staat dit jaar een heuse zeskamp op het programma. Inschrijven voor deze zeskamp is vanaf heden mogelijk. Ook jeugdteams tot twaalf jaar mogen meedoen aan dit onderdeel. Een team bestaat uit zes personen, waarvan er telkens vier een spel spelen. Ieder team wordt op zondag 16 augustus om 12.00 uur verwacht op het terrein van 't Zeeltje. De teamleden dragen een t-shirt in de aangewezen teamkleur. Er mag een mascotte gemaakt worden, die ingezet kan worden voor extra punten. De leukste mascotte wint bovendien een prijs. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij café 't Zwaantje in Deest. Meer informatie over de zeskamp via tel. 0487-51 25 82.

HCD JF1 tegen MHCB

DRUTEN - De jongens F1 van Hockeyclub Druten speelde zaterdag 30 mei tegen MHC Beuningen. De zes- tot achtjarigen speelden sinds de winterstop competitiewedstrijden. In korte tijd leerden ze veel en groeiden ze als team. In de wedstrijd tegen Beuningen waren er kansen over en weer.

De jongste aanwinst van het team, Siem Schreven, speelde na een pittig duel de bal op de paal. Na goed samenspel werd er door Diede Kuipers even later alsnog gescoord. Uiteindelijk was het toch Beuningen dat met de punten naar huis ging. Volgende week spelen de jongens tegen de Kromhouters in Tiel. De week erna volgt een slottoernooi in Nijmegen.