Stan van den Dobbelsteen.
Stan van den Dobbelsteen. Foto: Het Feestteam

Faute Netwerk Party

DRUTEN - OndernemersVereniging Druten (OVD) houdt op vrijdag 12 juni een Faute Netwerk Party. Pakken en stropdassen zijn verboden en de dresscode is simpel: zo fout mogelijk. De Faute Netwerkparty is toegankelijk voor alle ondernemers en ondernemende mensen uit de regio. Je hoeft dus geen lid te zijn van de OVD.

Door Suzan van Heck

De presentatie van de avond is in handen van Stan van den Dobbelsteen van Het Feestteam. Kom op tijd, want Het Feestteam staat erom bekend de tent op z'n kop te zetten binnen tien seconden. Er is voor de liefhebbers een rad van fortuin en uiteraard kunnen er foute plaatjes worden aangevraagd bij feest dj Jeroen Meeuwsen. Mensen die het aandurven om hun mafste of lelijkste pak aan te trekken worden beloond. De foutst verklede man en vrouw maken beiden kans op een OVD-cadeaubon ter waarde van 100 euro.

Goed doel
De avond is onderdeel van de Pub Battle, waarbij acht verschillende teams een succesvolle avond organiseren. Tien procent van de omzet wordt geschonken aan een goed doel. De OVD heeft gekozen voor het Rode Kruis Maas en Waal. Voor The Pub Battle worden de teams beoordeeld op sfeer, originaliteit, gastvrijheid, veiligheid en toegangsbeleid. De winnaar van de Pub Battle wordt 10 juli bekendgemaakt.

De Faute Netwerk Party vindt plaats bij De Tabaksplant, aan de Van Heemstraweg 33 in Afferden. De Netwerk Party duurt van 20.00 tot 1.00 uur. Een toegangskaart kost 5 euro, inclusief een gratis consumptie. Kaarten zijn te bestellen via www.ticketassist.nl.