Foto: Henk van Coolwijk
Foto: Henk van Coolwijk Foto: Henk van Coolwijk

Eerste editie Outlet Estafette in Dreumel

DREUMEL – Een aantal ondernemers uit Dreumel heeft de handen ineen geslagen en houdt op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni een unieke Outlet Estafette. Deze estafette brengt bezoekers langs diverse bedrijven in Dreumel, die hun waar voor outletprijzen aanbieden.

Initiatiefneemster voor de Outlet Estafette is Jeannette van Beem van Bjoetiek de Zwaan: 'In Dreumel beschikken we over diverse ondernemingen en wij willen onze bezoekers hier graag kennis mee laten maken', zegt ze enthousiast.
Twaalf verschillende adressen nemen deel aan de Outlet Estafette. Elk van hen heeft een plekje ingericht met leuke koopjes. Er worden onder meer kleding en sieraden aangeboden, maar ook gereedschap, speelgoed, groenten, ijs, koffie, vlees en verse bloemen en planten behoren tot het assortiment.

Stempelkaart
Bezoekers ontvangen een stempelkaart. Als de bezoeker minimaal acht stempels heeft dan kan deze ingeleverd worden. Onder de ingeleverde kaarten worden twaalf cadeaubonnen van diverse ondernemers verloot. Dinsdag 10 juni worden de winnaars bekendgemaakt.

Deelnemers
De bedrijven die deelnemen aan de Outlet Estafette zijn Enorm Dick Smits, Vleesboerderij De Meerheuvel, Van Alem Bloemen en Planten, De Eigen Wijze, Bloembinderij Creatief, Smederij Boerakker, Landwinkel Bloeiend Merm, Joost Kooijmans Boerderijwinkel, terras 't Centrum, ijssalon/pizzeria Bella Festa, Jan Peters Mechanisatie en Bjoetiek de Zwaan Mode en Meer. De stempelkaart is geldig op 5 en 6 juni.

Meer informatie over de Outlet Estafette bij Bjoetiek de Zwaan via tel. 0487-57 05 05.