Afbeelding
Foto: Fleurig

De Maas&Waler mag 50 kaarten weggeven

Lezersactie tuin- en lifestylebeurs Fleurig

APPELTERN - Van 14 tot en met 21 juni is de tuin- en lifestylebeurs Fleurig te gast op het tuininspiratiepark De Tuinen van Appeltern. De Maas&Waler mag 50 kaarten voor het evenement weggeven.

Fleurig is het grootste tuinevenement van Europa, met modeltuinen, planten, tuinproducten, lezingen, workshops, tuinadvies, demonstraties en activiteiten. De lifestylebeurs telt maar liefst 150 Fleurig-exposanten, 200 modeltuinen en 450 bedrijven.

Zo'n groot evenement in Maas en Waal mag je niet missen. Daarom stellen Fleurig en De Tuinen van Appeltern 50 kaarten beschikbaar voor de lezers van de Maas&Waler.

Kans maken?
Dat is heel eenvoudig. Stuur de Maas&Waler een Fleurig bericht via de post of per mail. Fleur de redactie van de Maas&Waler op met jouw inzending en maak kans op een van de 50 vrijkaarten.

Voorzie jouw boodschap van je contactgegevens, zodat we de kaarten naar je kunnen opsturen. Geef ook aan met hoeveel personen (maximaal vier) je naar Fleurig wilt gaan. De Maas&Waler stelt de winnaars persoonlijk op de hoogte.

Stuur jouw inzending voor 8 juni per mail naar post@demaasenwaler.nl of per post naar Redactie de Maas&Waler, Ambtshuisstraat 1, 6651 AS Druten. Over de actie wordt niet gecorrespondeerd.