Everybody Happy is de missie van de zeskoppige band MmoozZ.
Everybody Happy is de missie van de zeskoppige band MmoozZ. Foto: MmoozZ.nl

Spraakmakende namen op Drutens Festival

DRUTEN - Met MmoozZ en Dean Saunders moet het Drutens Festival op zaterdag 9 mei een groot spektakel worden. Om 20.00 uur barst het feest op de Markt in Druten los. Tussen de optredens door zorgt een dj voor de muzikale invulling.

De organisatie van het Drutens Festival is sinds vorig jaar in handen van Wees Events. Hiervoor was het festival in handen van Toon van den Heuvel. Wout Cobussen, van Wees Events, kijkt uit naar de tweede editie: 'Ondanks de weersomstandigheden was de opkomst vorig jaar boven verwachting', vertelt hij enthousiast. Het Drutense bedrijf Wees Events verzorgt evenementen in heel Nederland en beschikt over 45 tenten. Wees Events legt de lat hoog als het gaat om kwaliteit, ook bij een gratis evenement als deze. 'Bij ons geen evenementenbier', laat Cobussen weten.

MmoozZ
De hoofdact van het festival is MmoozZ. De band telt zes leden, waaronder Stefan en Mendy, bekend van Starmaker/K-Otic. Marcel, Maurice, Roel en Willem maken de band compleet. De band heeft de afgelopen jaren opgetreden op honderden feesten. MmoozZ is een band met een missie: Everybody Happy!

Dean Saunders
Dean Saunders is de andere grote naam die het podium deze zaterdag betreedt. Saunders, winnaar van Popstars in 2011, bracht na enkele Engelstalige singles de Nederlandstalige single 'Je Verblindt Me' uit. Dit blijkt zo'n succes dat hij in maart 2013 als eerste artiest tekent bij het nieuwe platenlabel Holliwood van producer Edwin van Hoevelaak.

Het Drutens Festival vindt zaterdag 9 mei plaats op de Markt in Druten en is gratis toegankelijk. Het festival begint om 20.00 uur. Meer informatie: www.wees-events.nl.