Tennistoernooi Ewijk

EWIJK - Tennisvereniging Ewijk houdt ook dit voorjaar een open dubbel-tennistoernooi. Dit jaar onder de naam Ewijks KoningsWaal Open 2015. Het altijd druk bezette en gezellige toernooi wordt gehouden van 1 tot en met 7 juni 2015. De inschrijving is inmiddels geopend. Tennissers kunnen zich inschrijven in de categorieën 25+ Dames dubbel 6/7, heren dubbel 6/7, gemengd dubbel 6/7 en gemengd dubbel 5/8. Inschrijven is mogelijk tot en met 10 mei via www.toernooi.nl. Voor meer informatie: www.tvewijk.nl.

Weer verlies Leones

BENEDEN-LEEUWEN - In de thuiswedstrijd tegen Quick 1888 heeft Leones voorlopig afstand moeten doen van de plek die recht geeft op het spelen van nacompetitie. Door de 1-3 nederlaag zag het OBW en Orion voorbijkomen op de ranglijst. Quick begon zeer sterk aan de wedstrijd. Na tien minuten lukte het Quick op voorsprong te komen. Quick was in de eerste helft gevaarlijk, maar vlak voor rust kwam Leones op gelijke hoogte. Na rust kreeg Leones weer wat kansen, maar het was Quick dat na twintig minuten wist te scoren, 2-1. Het lukte Leones niet meer om een slotoffensief in te zetten. Er ontstonden veel ruimtes en daar profiteerde Quick 1888 optimaal van, 1-3. Door dit verlies zakt Leones naar de vierde plaats. Zondag speelt de ploeg om 14.30 uur thuis tegen de Trekvogels.

Marathon Düsseldorf

DÜSSELDORF - Anja van Elk-Coenders en Vera van Dreumel-Brands hebben zondag 26 april de marathon in Düsseldorf gelopen. De dames hebben 1.500 kilometer getraind en zijn nu een ervaring en medaille rijker.

Verlies MHCB B1

BEUNINGEN - De meisjes van MHCB B1 speelden afgelopen zaterdag 25 april een wedstrijd tegen Weert MB1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. De eerste helft begon Beuningen met volle overtuiging aan de wedstrijd. Dit resulteerde in veelbelovende acties. Het ging lange tijd gelijk op, met kansen over en weer. Met een stand van 0-0 gingen de teams de rust in. In de tweede helft waren er wederom veel kansen. Weert wist in de laatste 25 minuten tweemaal te scoren uit een strafcorner. Beuningen kwam terug met een mooie actie, 2-1. Er was nog hoop op een gelijk spel, maar toen Weert opnieuw scoorde, was de strijd gestreden. Eindstand 3-1.