Leones verliest

WAGENINGEN - In de uitwedstrijd bij WAVV heeft Leones een 2-1 nederlaag geleden. Ondanks dit verlies blijft Leones de nummer twee op de ranglijst, achter koploper Woezik, die nog 1 punt nodig heeft voor het kampioenschap. De wedstrijd begon weinig spectaculair. Na dertien minuten lukte het WAVV op voorsprong te komen. Vanuit de aftrap leek Leones snel gelijk te maken, maar de bal ging via de lat over. Vlak hierna wist WAVV weer te scoren. Voor rust wist Leones een tegendoelpunt te maken. Dit werd ook gelijk de einduitslag, 2-1. Zondag speelt Leones thuis tegen Quick 1888 om 14.00 uur.

Winst MHCB B1

BEUNINGEN - De meiden van MHCB B1 speelden zaterdag tegen Amersfoort, die vijf punten voor stond. Beuningen speelde sterk en wist met 2-1 te winnen.