NK Techniek

PUIFLIJK - De voorronde van het Nederlands Techniek Kampioenschap voetbal in Maas en Waal vindt plaats op woensdag 6 mei op sportpark het Schravenhof in Puiflijk. Het betreft het grootste voetbalevent van Nederland, er doen 120 Nederlandse voetbalclubs aan mee.
Het kampioenschap duurt van 9.00 tot 15.30 uur en is bedoeld voor jongens en meisjes van zes tot en met veertien jaar. Klik op www.sportpartners.nl of op www.moves-skills.nl voor meer informatie.

Badminton toernooi

DRUTEN - Badmintonclub Druten hield afgelopen weekend een groots opgezet toernooi. Zaterdag speelde de jeugd, zondag was het de beurt aan de senioren. Deelnemers kwamen vanuit het hele land en er werd gespeeld in diverse (leeftijds)klassen. Er was van alles te doen voor de spelers en de toeschouwers, waaronder loterijen en spelletjes. BC Druten sleepte veel prijzen in de wacht. De uitslagen zijn te vinden op www.badmintonclubdruten.nl.

Bloemenactie

PUIFLIJK - Voetbalvereniging SCP houdt donderdagavond 30 april haar jaarlijkse bloemenactie. De leden van SCP gaan vanaf 17.30 uur in Puiflijk en Druten-zuid langs de deur. Van de opbrengsten worden activiteiten voor de jeugd georganiseerd tijdens de winterstop.