Afbeelding
Foto: Susanne van Sommeren

Eerste editie Appeltern aan de Kook een groot succes

APPELTERN - Meer dan veertig personen namen zaterdag 18 april deel aan de eerste editie van Appeltern aan de Kook. Bij het rondbrengen van de flessen wijn bleek al dat het enthousiasme onder de deelnemers erg groot was. Daarmee was de toon voor de avond gezet.

De organisatie van Appeltern aan de Kook lag in handen van Anke Schoenmakers, Jessica Bogaerts, Nancy Litjens en Susanne van Sommeren. 'We hadden verwacht dat er ongeveer twintig personen deel zouden nemen. Het was dan ook heel leuk dat er veel meer mensen meededen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd', vertellen de dames enthousiast. De organisatoren zagen dat overal mensen aan het eten en gezellig aan het kletsen waren. 'Bij één stel was het zo gezellig dat ze de tijd helemaal vergaten en iets te laat op het volgende adres aankwamen'.

De avond werd afgesloten met een gezellig samenzijn bij het Sprookjeshof. Iedereen was erg enthousiast over de avond. 'Er kwam zelfs iemand binnen, die van tevoren haar twijfels had of het wel iets voor haar zou zijn, met de mededeling: 'Kei Leuk, ik ben de eerste die voor volgend jaar opgeeft!', vertelt de organisatie. Kortom, een geslaagde eerste editie van Appeltern aan de Kook.