Afbeelding
Foto: William van den Akker

Wonderland

Zaterdag 25 april

Activiteit:        Outdoorfestival
Locatie:        Strand Maas         landen, Appeltern
Tijd:        16.00 - 1.00 uur

Outdoorfestival op de Gouden Ham met 90's muziek, happy hardcore en hardstyle. De entree bedraagt 20 euro.

Gezond en vitaal

Zondag 26 april

Activiteit:        Running of Tai Chi
Locatie:        Dijkmagazijn,
        Beuningen
Tijd:        10.30 - 12.00 uur

Voor een oppeppende running of rustgevende Tai Chi sessie kan iedereen zondag 26 april terecht bij Het Dijkmagazijn. Met 'Natuurlijk lopen' loopt u onder begeleiding van gecertificeerd running therapeut Hans Swartjes. Irma Soetekouw begeleidt de Tai Chi met 'Chi' wandelen op het Waalstrand en tussen de wilgen. Het is mogelijk om aan de bijeenkomsten afzonderlijk deel te nemen. Kosten bedragen 5 euro. Voor informatie en reserveringen voor Natuurlijk lopen: info@kcenc.nl. Voor informatie en reserveringen Tai Chi: info@irmasoetekouw.nl.

IVN vogel
wandeling

Zondag 26 april

Activiteit:        Vogelwandeling
Locatie:        Wamelse
        uiterwaarden
Tijd:        10.00 - 12.00 uur

IVN Maas en Waal verzorgt een vogelwandeling door de Wamelse uiterwaarden. De ganzen zijn volop aan het nestelen en allerlei zomergasten komen aan. Er wordt onder meer aandacht besteed aan alle uitbundige zang van de vogels, nu ze op zoek zijn naar een partner. De wandeling start bij de parkeerplaats bij het Veerhuis in Wamel. Denk aan een verrekijker en stevige schoenen.
Deelname aan deze wandeling is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor het IVN wordt zeer gewaardeerd. Voor meer informatie, tel.0418–633631 of ivn.nl/afdeling/maas-en-waal.

Korenmiddag
Beuningen

Zondag 26 april

Activiteit:        Muziek
Locatie:        Lèghe Polder,
        Schoolstraat 16,
        Beuningen
Tijd:        14.00 uur

Gemengde Zangvereniging Oefening Baart Kunst houdt een korenmiddag. Drie koren zullen optreden: OBK uit Beuningen, Zangvereniging Meander uit Bemmel en het Groenings Koor uit Groeningen. De entree is gratis. Er worden deze middag ook vijf jubilarissen van OBK gehuldigd. In de pauze is er een loterij.