Afbeelding
Foto: Marie-Louise Salet

Fancy Fair

DRUTEN/BERGHAREN - Anique en Noa, twee ondernemende meiden uit groep 8 van IKC de Kubus, houden een Fancy Fair in Bergharen. De opbrengst van de fair komt geheel ten goede aan 'Brooke Hospital for Animals', een stichting die zich inzet voor het welzijn van werkpaarden en -ezels in landen als India, Pakistan en Egypte.

Anique en Noa zijn echte paardenliefhebbers en zeer begaan met hun lot. Voor veel paarden en ezels is het leven in voornoemde landen afschuwelijk. De eigenaren hebben geen kennis, laat staan geld, om goed voor de dieren te zorgen. Met eigen mobiele teams en dierenklinieken geeft Brooke jaarlijks gratis diergeneeskundige hulp aan honderdduizenden dieren.
Met een Fancy Fair hopen de meiden geld in te zamelen voor stichting Brooke. De activiteiten zijn gericht op kinderen tot en met twaalf jaar. De kinderen kunnen op een Welsh pony rijden, Shetlandpony's poetsen en uiteraard knuffelen met de pony's. Ook is er een rommelmarkt, kunnen kinderen geschminkt worden en zijn er workshops vriendschapsbandjes maken en cakejes versieren. Er zijn tevens allerlei heerlijke versnaperingen. Alle activiteiten kosten 50 cent of een euro. Het verzoek is om gepast te betalen.

De Fancy Fair vindt plaats op zondag 26 april van 13.00 tot 17.00 uur op de Strengstraat 4 in Bergharen (volg de borden naar het weiland). Meer informatie over de stichting: www.brooke.nl.