Trainersstaf Leones rond

BENEDEN-LEEUWEN - Leones heeft de trainersstaf van de selectieteams voor het seizoen 2015-2016 rond. Afgelopen week werden de contracten ondertekend door Wil Beijer (Leones 1), Wim van Gelder (Leones 2) en Rob Janssen (A1).

Verlies voor Touché

ZEVENAAR - De jeugd C jongens van volleybalvereniging Touché speelden afgelopen zaterdag de belangrijke topper tegen Labyellov uit Zevenaar. Labeyllov staat op de eerste plaats, met twee punten voorsprong op Touché. Labyellov wist de sets naar zich toe te trekken en is hiermee kampioen geworden van de 2e klasse jongens competitie oost. Komende vrijdag speelt Touché om 19.30 uur tegen Isala uit Beneden-Leeuwen. De jongens moeten nog één wedstrijd winnen om de tweede plaats te verzilveren.

Verlies voor
MHCB C2

BEUNINGEN - Koploper MHCB C2 verspeelde afgelopen zaterdag twee kostbare punten tegen Union. Na de 1-1 tussenstand kwam Union op een 1-2 voorsprong. Tien minuten voor het einde maakten de Beuningse meiden de gelijktreffer. Ondanks de vele kansen viel de winnende goal niet meer. Het blijft daardoor spannend aan de kop.