Afbeelding
Foto: Jeanne van de Eijnden

Deelnemers gezocht scootmobiel ritten

BEUNINGEN - Een groepje dames en heren met een scootmobiel maakt wekelijks een scootmobiel rit tussen de 30 à 40 kilometer in de omgeving van Beuningen. Tussendoor drinken de deelnemers een kop koffie of thee. De groep is op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te rijden.

Het initiatief is afkomstig van een enthousiaste inwoner van de gemeente Beuningen. Stichting Perspectief heeft deze inwoner ondersteund om de activiteit daadwerkelijk op touw te zetten. De groep gaat wekelijks op pad en vindt het leuk als er nog meer mensen zouden aansluiten. Het is niet verplicht om wekelijks deel te nemen, maar het mag wel. De groep gaat van start op het Julianaplein. Dag en het tijdstip worden onderling afgesproken. Meestal betreft het de woensdagen vanaf 14.00 uur, maar dit alles in overleg. Er zijn geen kosten aan verbonden. Enige vereiste is dat de scootmobiel minimaal 15 kilometer per uur kan rijden, zodat iedereen op hetzelfde tempo mee kan.

Bij interesse kunt u contact opnemen met Valerie Bekkers van Stichting Perspectief, via tel. 024-6750939 of per mail via valeriebekkers@stg-perspectief.nl.