Afbeelding
Foto: Tingeling

Kip Cato

Zon. 5 en ma. 6 april

Activiteit:        Voorstelling
Locatie:        Tempelstraat 6,
        Beuningen
Tijd:        10.30 uur

Nu de lentebolletjes hun kopjes boven de grond steken begint het te kriebelen bij kabouter Tingeling; hij wil zijn tuintje mooi maken omdat het Pasen is. Kip Cato broedt haar eitjes uit, maar moet af en toe wel eten. Natuurlijk gaat ze daarvoor in de tuin van Tingeling scharrelen, op zoek naar zaadjes. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van twee tot vijf jaar. Kaarten kosten 3,50 euro. Reserveren kan via tel. 024-67 77 034. Voor meer informatie: www.poppentheatertingeling.nl.

Tingeling en het
bloemenfeest

Ma. 6 en woe. 8 april

Activiteit:        Voorstelling
Locatie:        Tempelstraat 6,
        Beuningen
Tijd:        15.00 uur

Kabouter Tingeling wil dat zijn bloementuin erg mooi is voor het bloemenfeest, dat de kabouters geven ter ere van Pasen. Maar dan blijken er helemaal geen bloemen te zijn. Hoe kan dat? Heeft iemand ze geplukt? Zijn ze er nooit geweest? Of is Kattige Kaatje langs geweest, wie is zij eigenlijk? Toch niet degene die bij de molen woont? De voorstelling is bedoeld voor kinderen van vier tot acht jaar. Kaarten kosten 4 euro. Reserveren kan via tel. 024-67 77 034. Voor meer informatie: www.poppentheatertingeling.nl.

Dorsvloer vol confetti

Dinsdag 7 april

Activiteit:        Filmhuisfilm
Locatie:        Cultureel Centrum
        D'n Bogerd, Druten
Tijd:        20.00 uur

Dorsvloer vol confetti is de luchtige verfilming van het gelijknamige boek van Franka Treur. De film laat zien hoe de twaalfjarige Katelijne opgroeit en zich handhaaft in een streng gereformeerd boerengezin in Zeeland. Het intelligente fantasievolle kind voelt zich een buitenbeentje en vlucht daarom in fantasie en verhalen. Iets dat eigenlijk niet mag, want sprookjes en fantasie zijn duivels.

In Filmhuis Den Bogerd worden gemiddeld twee films per maand vertoond. Kaarten kosten 7,50 euro. De volgende film staat gepland voor 21 april. Dan draait A most wanted man. Voor meer informatie: www.filmhuisdenbogerd.nl.