Alec Barfüss
Alec Barfüss Foto: Hein van Houten

Van je passie je beroep maken

DRUTEN - Van buiten is het nog niet te zien dat de oude ambulancepost in Druten weer bemand is, toch is het sinds kort de thuishaven van het bedrijf van Alec Barfüss, Adviba.

Barfüss had eerder al een eigen klusbedrijf en heeft deze werkzaamheden, na zevenentwintig jaar als vertegenwoordiger gewerkt te hebben, weer opgepakt. Per 1 september heeft hij zijn klusbedrijf uitgebreid met de verkoop en reparatie van zonwering, rolluiken, horren, ramen en deuren en hang- en sluitwerk.

'Vanwege het faillissement van Jos Arts Rolluiken rees bij diverse relaties de vraag waar ze nu terecht konden voor zonweringproducten. Ik besloot dit gat op te vullen', vertelt Barfüss. Klussen is hem met de paplepel ingegoten: 'Vroeger hielp ik mijn vader al met klussen in en om en huis. Die passie is gebleven. En aangezien ik merkte dat ik, in mijn functie als vertegenwoordiger, te weinig 'in de praktijk' bezig was, besloot ik het kluswerk weer op te pakken', legt Alec uit. 'Aangevuld met de verkoop en reparatie van zonwering, rolluiken, horren, ramen en deuren en hang- en sluitwerk.

Klanten kunnen bij het Drutense bedrijf terecht voor een groot aantal klussen; van een aanpassing van de badkamer of het aanbrengen van hang- en sluitwerk tot de aankoop en montage van zonwering. Ook voor reparaties kan men zich wenden tot Barfüss. Om zijn klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, werkt hij samen met andere partijen.

Mensen ontzorgen is voor Barfüss van groot belang: 'Dat is niet alleen goed luisteren naar wat de klant wil, meedenken en je afspraken nakomen, maar ook het huis schoon achterlaten bijvoorbeeld. Bovendien werk ik ook in de vakanties', zegt hij, 'dat scheelt mensen een hoop gedoe in huis', sluit hij af. Meer informatie over Adviba via tel. 06-23 56 61 10 of www.adviba.nl.