Afbeelding
Foto: Clasien Reuser-de Klein

Alles voor de Engelen

DEEST - 'Alles voor de Engelen' opende vorige week haar deuren in Deest. Uitbater Roel van den Brink zag een prachtige kans om in Deest het succes van zijn restaurant in Den Bosch te evenaren. Daar opende Roel in november 2014 het gelijknamige restaurant. Vanwege het succes daar was Roel op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden. Toen bekend werd dat het voormalige restaurant De Verleiding haar deuren sloot, kon hij deze kans dan ook niet laten liggen.
De kaart is nagenoeg dezelfde als in Den Bosch. Men kan er terecht voor koffie van Brinks CoffeeRoasters, overheerlijke patisserie, een uitgebreide lunch, een aangeklede borrel en ambachtelijke diners. Het restaurant staat bekend om haar beroemde flammkuchen. Nieuw in Deest is de juniorkaart, een volwaardige menukaart voor kinderen. Maaltijden kunnen tevens worden bezorgd of afgehaald. 'Alles voor de Engelen' is gevestigd aan de Grotestraat 8b in Deest. De openingstijden zijn donderdag vanaf 17.00 uur en vrijdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. Reserveren via tel. 0487-849296. Meer informatie: www.allesvoordeengelen.nl.

Fashion Show

BENEDEN-LEEUWEN - Hoewel afgelopen weekend de zomertijd is ingegaan, was de zomer nog ver te zoeken. Zowel in Druten als Beneden-Leeuwen hadden ondernemers activiteiten op touw gezet. Bij de Twee Linden in Beneden-Leeuwen vond een modeshow plaats met de laatste trends op gebied van onder andere kleding, schoenen en badmode. Op de foto staan modellen met vuilniszakken, om de nadruk te leggen op de sieraden. Foto: Clasien Reuser-de Klein.

Dame en Heer van Beuningen

BEUNINGEN - Vrienden Haring Maatje Beuningen houdt ook dit jaar de verkiezing van Dame en Heer van Beuningen. Om verkozen te worden tot Dame of Heer van Beuningen moet aan bepaalde criteria voldaan worden. De Dame of Heer moet op bijzondere wijze in het nieuws komen, innovatief, succesvol, duurzaam, creatief of sociaal maatschappelijk zijn. Hij of zij is tevens creatief, organiserend, onderscheidend, maatschappelijk betrokken bij de lokale bevolking óf dient op sportief gebied een uitzonderlijke sportieve prestatie te hebben geleverd. Iedereen kan een Dame of Heer nomineren. Er kan genomineerd worden tot 1 mei.
Tijdens het evenement Vrienden Haring Maatje Beuningen, dat op 27 juni plaatsvindt, worden de Dame en de Heer van Beuningen bekendgemaakt. De organisatie is een initiatief van de Harten 4 Groep. Voor vragen of aanmeldingen mail naar: info@vriendenharingmaatjebeuningen.nl.