Winst voor MHCB D1

BEUNINGEN - De dames 1 van MHCB speelde afgelopenzondag tegen de nummer drie, Twente. Vanaf het begin van de wedstrijd gaven de Beuningse meiden druk, wat in de tweede minuut al resulteerde in een 1-0 voorsprong. Ondanks de druk van Beuningen wist Twente de bal te onderscheppen en na negen minuten speeltijd stond het gelijk. Beuningen bleef de druk opvoeren en in de veertiende minuut wist Beuningen toch weer op voorsprong te komen. Daarna volgden nog een aantal kansen, die door Beuningen werden benut. De meiden gingen de rust in met een 4-1 voorsprong. In de tweede helft zette Twente de aanval in. Het spel speelde zich vooral af op het middenveld, met kansen voor beide teams. Beuningen wist echter stand te houden en de teller bleef op 4-1 staan. Een knappe prestatie tegen de nummer drie.