Afbeelding
Foto: Annette Mode

Zusterbedrijf Megens

DRUTEN - Megens Installaties en Nillesen Installaties hebben er een nieuw zusterbedrijf bij, Indusa Installaties uit Deventer. Door de constante schommelingen in de markt wordt er continu gezocht naar manieren om de bedrijven Megens Installaties te Druten en Nillesen Installaties te Groesbeek stabieler te maken met het oog op de toekomst. Met de oprichting van Indusa Installaties wordt er een nieuwe markt, alsmede een nieuwe regio, aangeboord. De doelmarkt van Indusa Installaties is onder andere het commerciële vastgoed, iets waar zowel Megens als Nillesen minder ervaren in zijn. Kijk voor meer informatie op www.wijmakenhetgoed.nl.

Prijs bij
Annette Mode

DRUTEN - Annette mode heeft afgelopen week een Maison Scotch cheque ter waarde van 250 euro uitgereikt. Gemma den Daas uit Nijmegen is de gelukkige winnares.

Nieuwe chef De Provence

BEUNINGEN - Grandcafé-restaurant De Provence krijgt per 1 april een nieuwe eigenaar. John en Ria van Druten dragen na veertien jaar de zaak over, vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. De nieuwe eigenaar is Jordi Mesker, die al tien jaar bij De Provence werkt. Jordi Mesker houdt vast aan het bestaande concept, maar start ook met een aantal verfrissende veranderingen. Zo zal het diner-gedeelte worden uitgebreid. Jordi start tijdens de paasdagen. Met Pasen is De Provence elke dag geopend, met onder andere een paasbrunch en een paasdiner. Meer informatie via www.deprovence-beuningen.nl.

Fractie bezoekt Alde Steeg

BEUNINGEN - De fractie van de lokale politieke partij Beuningen Nu & Morgen heeft afgelopen zaterdag in een bezoek gebracht aan zorgcentrum Alde Steeg. In het kader van NLdoet 2015 werd er gewandeld met de cliënten van de gesloten afdeling. Roel van Beuningen heeft groot respect voor de mensen die dag in dag uit met deze mensen werken. 'Het vergt veel geduld om alleen al de eenvoudige dagelijkse handelingen uit te voeren, zoals eten, even wandelen, douchen, aankleden of naar het toilet gaan', aldus Van Beuningen. Naast het wandelen met de cliënten maakte de fractie van BN&M ook muziek met de bewoners. Met gitaar, cajun en trekzak werden, middels liedjes als 'Al mot ik kruupe', 'Tulpen uit Amsterdam' en 'Droomland' oude herinneringen opgehaald. De bewoners genoten van de aandacht en de muziek.