MHCB B1 strijdend ten onder

AMSTELVEEN - De meiden van hockeyclub Beuningen B1 reisden afgelopen weekend af naar Amstelveen om daar aan te treden tegen HIC B1. De wedstrijd werd ondanks de strijd verloren met 3-1.

De eerste helft begon al met een zware tegenslag, de meiden van Beuningen hadden moeite met verdedigen. Hoewel er af en toe mooie acties van Beuningen waren, was het HIC die wist te scoren. Ondanks het goede spel lukte het Beuningen niet de gelijkmaker te maken, vlak voor rust kwam HIC zelfs op 2-0.

Beuningen begon fel aan de tweede helft. Al snel kregen de meiden een goede kans en wisten ze te scoren. Na deze goal had de ploeg weer vertrouwen en speelde fanatiek verder. De scheidsrechter vond echter dat er iets te fanatiek gespeeld werd en trok een kaart. Daardoor moest Beuningen verder met tien man. MHCB was vooral bezig met verdedigen en probeerde HIC van zich af te houden. In de laatste vijf minuten maakte HIC toch nog de 3-1. Beuningen kreeg in de laatste minuut nog een strafcorner, maar benutte deze niet. De drie punten bleven in Amstelveen.