Afbeelding
Foto: Clasien Reuser-de Klein

GVA-lezing

BOVEN-LEEUWEN - De zevende GVA-lezing vindt plaats op vrijdag 10 april en heeft als thema 'Spiritualiteit en gezondheid'. De lezing wordt verzorgd door Monic Bakker. De entree bedraagt 10 euro per persoon, graag contant aan de zaal te betalen. Graag vooraf aanmelden op gvamaasenwaal@kpnmail.nl. Locatie: Kulturhus d'n Dulper. De lezing start om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Vroege
voorjaarsbode

BENEDEN-LEEUWEN - Het is wat vroeg voor de tijd van het jaar, maar deze jonge tortelduif is al uitgevlogen. Normaliter duurt het broedseizoen bij duiven van maart tot september, maar er zijn uitzonderingen. In uitzonderlijke gevallen leggen duiven eieren in de winter. Wellicht heeft dit te maken met de zachte winter van afgelopen jaar. Foto: Clasien Reuser-de Klein.

Borduurwerken

DRUTEN - Heeft u een borduurwerk (kruissteken) liggen dat nog niet klaar is of gemaakt moet worden? Dan biedt Tiny Oostindien uitkomst. Mensen kunnen contact met haar opnemen via tel. 515063. Werken kunnen worden thuisgebracht bij Tiny en gratis worden afgehaald als het klaar is.

Opbrengst reumafonds

ALTFORST - Tijdens de collecteweek van 16 tot en met 22 maart heeft het Reumafonds in Altforst 326,45 euro opgehaald. Heet u de collectant gemist? Kijk op www.reumafonds.nl hoe u het fonds kunt ondersteunen.

Evaluatie carnaval

PUIFLIJK - CV De Torenuilen nodigt carnavalsgroepen en -vierders uit om woensdag 25 maart carnaval 2015 te evalueren. De evaluatie vindt plaats in het café van Zaal de Linde om 20.00 uur.