Beuningse Boys B2 boekt vierde zege

MILLINGEN - De voetballers van Beuningse Boys B2 speelden afgelopen in en tegen Millingen B1. Op papier een gemakkelijke tegenstander, de thuiswedstrijd werd namelijk gewonnen met 3-1. Dit keer moesten de Boys er harder voor werken, maar gingen toch met de winst naar huis.

De eerste helft van de wedstrijd verliep stroef. Beuningen had moeite met de positiewisselingen van de tegenstander op het middenveld. Millingen was eenmaal gevaarlijk, maar de bal werd gered door Gijs Bernards, ruststand 0-0. De tweede helft startte Beuningen heel anders. Binnen vijftien minuten vielen er twee doelpunten. Millingen wist in deze helft ook nog te scoren. De Beuningse voetballers kregen nog wel een paar kansen, maar deze werden niet verzilverd. Einduitslag 1-2.