Beuningse Boys B2 boekt winst

BEUNINGEN - De Beuningse B2 moest afgelopen zaterdag aantreden tegen de jongens uit Nijmegen. Na twee gewonnen wedstrijden was Beuningen in een positieve 'flow' en moest er gewonnen worden van hekkensluiter Quick.

Toch duurde het tot de twaalfde minuut voordat de eerste treffer viel. Beuningen ging na de aftrap meteen vol voor de volgende goal en het duurde ook niet lang voordat deze viel. Beuningen hield het betere van het spel en Quick kwam sporadisch in de buurt van de goal van Beuningen.

In de eerste helft moest de keeper eenmaal naar de hoek om een prima schot te weren. Voor de rust maakten de Boys nog twee prima treffers, waarmee de ruststand op 4-0 kwam.
In de tweede helft had Beuningen de wind tegen, wat resulteerde in een andere wedstrijd. De jongens hadden moeite om de bal op de helft van Quick te krijgen. De Nijmegenaren kregen zelfs een paar kansen, maar wisten deze niet te benutten. Beuningen scoorde nog wel, zesmaal zelfs, wat de eindstand op 10-0 bracht.