Afbeelding
Foto: Keurmerk frituur

Nu ook mobiel zelfscannen bij AH

DRUTEN - Klanten van Albert Heijn in Druten kunnen vanaf nu hun boodschappen scannen met de Appie app op hun mobiele telefoon. Ook zelfscannen met de handscanner blijft mogelijk. Na een eenmalige scan van de AH Bonuskaart kunnen klanten alle producten scannen met hun mobiele telefoon en eenvoudig switchen tussen hun boodschappenlijstje in de app en de zelfscanner. De klant rekent af en opent het hekje om de winkelvloer te verlaten door de code op het telefoonscherm te scannen. Bij het mobiel zelfscannen kunnen klanten gebruik maken van de gratis WiFi-verbinding in de winkel.

Keurmerk voor de Heuve

BEUNINGEN - Arjan Verploegen van Dutch American Diner de Heuve ontving afgelopen maandag het Goed Gefrituurd Keurmerk. Verploegen is een van de eerste ondernemers die dit keurmerk in ontvangst mag nemen. De Heuve is al meer dan twintig jaar in begrip in de regio en heeft een team van enthousiaste en bekwame medewerkers. Het keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Het Goed Gefrituurd Keurmerk is in het leven geroepen om vakkennis en vakmanschap van de professionele frituurders zichtbaar te maken voor de consument.

De gekeurde cafetaria's en snackbars zijn te herkennen aan het schildje bij de ingang of op de gevel én het certificaat in de zaak. Om te zorgen dat bedrijven het keurmerk behouden kunnen consumenten via de website hun mening geven over de geleverde kwaliteit, gastvrijheid en professionaliteit van het bedrijf. Meer informatie: www.goedgefrituurd.nl.

RegioBank wint prijs

MAAS EN WAAL - De RegioBank heeft voor de tweede keer de Hypotheek Award voor 'Beste Beheer' gewonnen. Net als vorig jaar vroeg onderzoeksbureau Gfk aan consumenten met een hypotheek naar hun ervaring met de hypotheekverstrekker. Hieruit blijkt dat RegioBank het hoogst wordt gewaardeerd. Met name op het gebied van betrouwbaarheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid scoort RegioBank goed. 'Bij RegioBank krijgt de klant nog echt persoonlijk advies. Wij kennen de klant. En we nemen, als dat nodig is, contact op om de afgesloten hypotheek onder de loep te nemen. Bijvoorbeeld als we weten dat er iets is veranderd in de persoonlijke situatie van de klant. We merken dat klanten dat echt waarderen', zegt zelfstandig adviseur Theo van Erp van RegioBank Van Erp in Beneden-Leeuwen.