Siebe brandt vier soorten koffie.
Siebe brandt vier soorten koffie. Foto: Ruben Schiks

Brinks CoffeeRoasters is de Rabobank Starter van het jaar

MAAS EN WAAL - Siebe van den Brink is uitgeroepen tot 'Starter van het jaar 2014' van Rabobank Maas en Waal. Twee weken geleden stond de kersverse ondernemer ook al centraal in de maandelijkse startersrubriek van deze krant, verzorgd door de jonge ondernemer Ruben Schiks.

In 2014 benoemde Rabobank Maas en Waal bijna maandelijks een lokale ondernemer tot 'Starter van de maand'. Uit alle starters die het afgelopen jaar de revue passeerden, werd de 'Starter van het jaar' gekozen. De bank hield hiervoor een online verkiezing.

Siebe van den Brink won de verkiezing met zijn bedrijf Brinks CoffeeRoasters. Hij mag zich 'Starter van het jaar 2014' noemen en wint daarmee extra publiciteit in onder andere het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank Maas en Waal.
Rabobank Maas en Waal laat met de 'Starter van de maand' een professionele ondernemer met ambitie zien. Daarbij is het van belang dat de onderneming in het Land van Maas en Waal gevestigd is.

Ondernemerschap

Siebe van den Brink nam de prijs in ontvangst uit handen van directievoorzitter Hans van Zuijdam. 'Wij geloven in zelfstandig ondernemerschap. Dat is het fundament van onze coöperatieve organisatie', aldus Van Zuijdam. 'Ondernemers op deze manier steunen is heel bijzonder en draagt bij aan de start van hun organisatie. Heel trots ben ik als ik kijk naar alle ondernemers die in 2014 de stap hebben genomen om een eigen bedrijf te starten en het vertrouwen in onze bank hebben gesteld', aldus de directievoorzitter. Brinks CoffeeRoasters is gevestigd aan de Van Heemstraweg 42-44 in Beneden-Leeuwen, in het pand van de Agave.