foto en tekst Wil Kuijpers
foto en tekst Wil Kuijpers Foto: Wil Kuipers

Winst voor Beuningse Boys B2

MALDEN - Beuningse Boys B2 speelde zaterdag tegen Juliana uit Malden. In het eerste kwartier had Malden het betere spel, maar kwam Beuningen op voorsprong. De jongens uit Malden gingen op jacht naar de gelijkmaker en al snel stond het 1-1. De Beuningse boys creëerden meer kansen en kwamen opnieuw op voorsprong. Daarna wist Malden weer te scoren, waardoor de ruststand op 2-2 kwam. Na de rust wisten de Boys het spel naar hun hand te zetten. Er werden veel kansen gecreëerd en benut. Met prima schoten langs en over de keeper werd het vrij snel 4-2. Beuningen won overtuigd met 6-2.