Katab treedt op om 14.00 uur.
Katab treedt op om 14.00 uur. Foto: Nieuwe Muziekschool

Nieuwe Muziekschool 'on stage'

DRUTEN - Leerlingen van de Nieuwe Muziekschool staan op zondag 8 maart op het podium in d'n Bogerd. Er zijn optredens om 12.00 en 14.00 uur.

Het concert start met Jonne en Maaike, die op piano een eigen arrangement van verschillende stukken van The pirates of the Caribbean spelen. 'Wat je zegt dat ben je zelf' is de wijsheid van de leerlingen van Algemene Muzikale Vorming en 'Mag ik dan bij jou' wordt gezongen door de Junior Voices. Op gitaar wordt het nummer 'Apache' van The Shadows gespeeld. Tot slot staat de keyboardgroep met zangeres Tess op het podium met het nummer 'I heard it through the grapevine' van Marvin Gaye.

Bij het programma om 14.00 uur wordt nogmaals het nummer van Marvin Gaye gespeeld, maar ditmaal op gitaar en bas. Daarnaast worden er nummers gespeeld op de dwarsfluit. Drummers laten onder andere 'Sweet home Caribbean' horen. De jongste muzikanten van Muziek en Beweging gaan 'kleuren'. Verder worden er nummers gespeeld op de piano en door leerlingen gezonden. Tot slot staat The Happening op het podium. Deze popband van volwassenen is in november gestart. De band speelt onder andere 'The letter' en 'I follow Rivers'. Iedereen is van harte welkom. De toegang is deze middag gratis.